• Hotline:
  • Email:

Management team breidt uit met Sandra van Mourik

  • Geplaatst op

Het laatste kwartaal van dit doorbraak jaar is van start gegaan met het installeren van de eerste officiële Operationele Manager van Fruit Fly Ninja.

Sandra van Mourik heeft haar sporen verdient in de retail supply industry en is toe om de volgende grote stap te zetten in haar jonge en ambitieuze carrière. Fruit Fly Ninja heet haar welkom in het management team in een rol die hard nodig was, gezien de snelle groei van Fruit Fly Ninja in retail segmenten in Europa en Australië. 

Sandra: Mijn persoonlijke motto (naar Cor van der Geest, judocoach) is: “je gelijk halen is dom, je moet je doel halen!”. Dit pas ik graag toe in het leven. Focus je op je doel en de goede kanten van iemand, fouten maken is goed zolang je ervan leert.

Mijn doel bij Fruit Fly Ninja is om een bouwsteen te worden waardoor ik de organisatie en mijn collega’s nog verder kan laten bloeien zodat we uiteindelijk onze gezamenlijke missie bereiken: mensen wereldwijd ongestoord laten genieten van eten en drinken, op een organic manier.

 

Naast de nieuwe partnerships van dit jaar is deze team uitbreiding een verdere versnelling van onze missie: het groen maken van ongediertebestrijding. We kijken al uit naar volgend seizoen!