• Hotline:
  • Email:

Commercial Operations Ninja (m/v) full time

  • Geplaatst op

Werken bij een innovatief, klein en snelgroeiend internationaal bedrijf? Dan is Fruit Fly Ninja® dé plek waar je moet zijn. De ondernemers achter dit bedrijf zijn professionals die hun sporen al hebben verdiend in het ondernemen en nu volop bezig zijn met een nieuw avontuur. Dus ben jij klaar om je carrière een boost te geven en met ze mee te groeien?

 

Wij zijn op zoek naar een strijder die mensen wereldwijd met onze producten wil helpen

 

Wat ga je voornamelijk doen?

Je bent een Commercial Operations Manager die snel kan schakelen tussen verschillende werkzaamheden.

Geen dag is hetzelfde, want je houdt je bezig met operations, internationale inkoop, voorraadbeheer, contact met distributeurs en retailers over orderverwerking en logistiek, en Supply Chain voor nieuwe producten.

 

Wat ga je ook doen?

Geen koude sales, maar je gaat je ook bezig houden met de commerciële kant van het bedrijf. Denk hierbij aan Sales Support Australië (pilot stores selecteren, Facebook campagnes opzetten en managen) en Sales Analyse Europa (contact met distributeurs, supermarkten en andere klanten).

 

Wie zoeken we?

Je herkent je in de volgende termen: sparring partner, onafhankelijk, service- en klantgericht, levert kwaliteit, zorgvuldig, oog voor detail, oplossingsgericht werken, proactief en goed overzicht houden, ook als er meerdere trajecten naast elkaar lopen. Wordt jij gelukkig van merken als Tony's Chocolonely, Tesla en locaties als BlueCity? Dan zit je bij ons goed.

 

Verder:

  • HBO/WO werk- en denkniveau met start-up/scale-up mindset
  • Gestructureerd en accuraat maar ook snel kunnen schakelen
  • Initiatiefrijk, zelfstandig en daadkrachtig
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van Nederlands en Engels
  • Minimaal 3 jaar werkervaring
  • Woonachtig in omgeving Rotterdam

 

Heb je een grote passie voor het analyseren van cijfers en het optimaliseren van processen?

Dan is deze functie niet voor jou. We zijn vooral op zoek naar echte doeners die heel inventief zijn op het gebied van productie, logistiek en inkoop. Bij ons is het allemaal niet altijd even serieus, we verwachten dat je een flinke dosis humor bezit en een brede blik hebt op de wereld. We maken daarnaast tijd voor goede gesprekken, leuke borrels en heerlijke etentjes.

 

Wat bieden we?

Een zelfstandige baan op een gave plek in Rotterdam (BlueCity, het voormalige Tropicana). Een halfjaarcontract met uitzicht op vaste baan. Het salaris wordt bepaald aan de hand van opleiding en ervaring.

Startdatum: augustus/september. De selectiegesprekken vinden plaats in week 23+24.

 

Wat willen wij uiteindelijk bereiken?

Onze missie is om mensen wereldwijd ongestoord te laten genieten van eten en drinken, op een organic manier. Wij gaan op nieuwe, 3P bewuste manieren de strijd aan tegen fruitvliegjes en ander ongedierte en verminderen tegelijkertijd het enorme fruitafval.

 

Stuur je CV en motivatiebrief met pasfoto (video met CV mag ook) naar:

fauzia@fm-consultancy.nl o.v.v. Commercial Operations Ninja

N.B. geen acquisitie n.a.v. deze advertentie