• Hotline:
  • Email:

R&D specialist gezocht

  • Geplaatst op

Om onze groene missie te versnellen zijn we op zoek naar een:

Research & Development Specialist (m/v) full time

Werken bij een innovatief, klein en snelgroeiend internationaal bedrijf? Dan is Fruit Fly Ninja® dé plek waar je moet zijn. De ondernemers achter dit bedrijf zijn professionals die hun sporen al hebben verdiend in het ondernemen en nu hun groene missie aan het opschalen zijn.

 

Wat ga je voornamelijk doen?

Je bent een Specialist in R&D, je gaat groene alternatieven ontwikkelen voor de vervuilende producten die momenteel op de markt zijn. Sommige producten schaden bijvoorbeeld bijenpopulaties, en literatuur onderzoek wijst uit dat het ook met food grade substanties opgelost kan worden. Hiermee draag jij bij aan een betere wereld, minder bijensterfte en komen jouw oplossingen wereldwijd in de schappen te liggen.

 

Elk project begint met literatuuronderzoek en gaat over in proof of concept praktijktesten waarna de uiteindelijke vorm vastgesteld kan worden. Hierin werk je nauw samen met de oprichter van Fruit Fly Ninja en jullie zullen samen de nieuwe producten gaan vormgeven. Daarnaast zul je ook samenwerken met studenten en professionals van Wageningen University & Research. Je houdt je ook bezig met toelatingsprocedures in binnen- en buitenland. Hier schakelen we lokale experts voor in die door jou aangestuurd worden. Verder zul je ook het opstellen van patenten begeleiden.

 

Wie zoeken we?

Je herkent je in de volgende termen: creatief, onderzoekend, onafhankelijk, out of the box, kwaliteit, zorgvuldig, oog voor detail, oplossingsgericht werken, proactief, ambitieus. Dan zit je bij ons goed.

 

Verder:

  • Relevante universitaire MSc graad met pragmatische mindset
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van Nederlands en Engels
  • Commercieel ingesteld: de producten die we ontwikkelen moeten niet alleen goed werken maar ook aantrekkelijk zijn om gekocht te worden (prijs, design, gebruiksvriendelijkheid, etc)
  • Woonachtig in omgeving Rotterdam

 

Heb je een grote passie voor wereldwijde impact en een groenere wereld?

Reageer dan snel, we maken graag kennis met je. Onze missie is om mensen wereldwijd ongestoord te laten genieten van hun leefomgeving op een organic, kind- en diervriendelijke manier - ongedierte niet meegerekend. Wij gaan op nieuwe, 3P bewuste manieren de strijd aan tegen fruitvliegjes en ander ongedierte en verminderen tegelijkertijd het enorme fruitafval.

 

Wat bieden we?

Een zelfstandige baan op een gave plek in Rotterdam (BlueCity, het voormalige Tropicana). Halfjaarcontract met uitzicht op vaste baan. Het salaris wordt bepaald aan de hand van opleiding en ervaring. Je hebt een doorgroei mogelijkheid tot CTO. Startdatum: 1 juli 2019. Bij ons is het allemaal niet altijd even serieus, we verwachten dat je een flinke dosis humor bezit en een brede blik hebt op de wereld.

 

Stuur je CV en motivatiebrief met pasfoto (video met CV mag ook) naar:

Info@fm-consultancy.nl o.v.v. Research & Development Specialist

N.B. geen acquisitie n.a.v. deze advertentie