• Hotline:
  • Email:

Vacature Junior Salestijger (Rotterdam, BlueCity, ex-Tropicana)

  • Geplaatst op

VACATURE IS REEDS VERVULD

We zijn een jong en zeer snelgroeiend bedrijf en hebben een biologisch product tegen fruitvliegen ontwikkeld. Momenteel verkopen wij in met name Nederland, Spanje en Australië aan restaurants, hotelketens, supermarktketens en consumenten via retail, groothandels en de eigen webshop. Dit jaar staat er veel te gebeuren! Vanwege onze snelle groei zoeken we een Junior Salestijger die de mouwen opstroopt en keihard aan de slag gaat.

WIE? m/v, HBO werk-/denkniveau, aantoonbare B2B sales ervaring, uitstekende beheersing NL+EN, dynamisch, humor, pro-actief, niet-lullen-maar-poetsen, doener, zelfstandig, creatief, sociaal, gezellig, representatief, stressbestendig, no-nonsense, flexibel, geen 9-5 mentaliteit, rijbewijs B en in bezit van eigen vervoer.

WAT? New business genereren. Soms zul je ook met de CCO of CEO in NL op pad gaan. En als het nodig is help je soms ook ergens anders mee.

WAAR? Ons nieuwe kantoor in BlueCity (ex-Tropicana) waar je samen met de CCO aan de slag gaat.

INTERESSE? Als je overtuigd bent dat je hieraan voldoet, stuur dan een privébericht via Linkedin en zorg dat je profiel up to date en zichtbaar is. Er zal veel van je worden verwacht, maar daar krijg je ook een bijzondere ervaring en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden (basissalaris+commissie) voor terug.

* Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!
* Geen sollicitaties per e-mail of telefonisch, uitsluitend via Linkedin!