Kinderopvang

 

fruitvliegjes kinderopvang xx xx fruitvliegjes kinderdagverblijf


Door de grote hoeveelheid fruitafval op een kinderdagverblijf komen de fruitvliegjes naar binnen. Goede schoonmaak en hygiëne is slechts een deel van de oplossing. Ze kunnen zelfs de winter overleven als de overlast niet wordt aangepakt. Ouders vinden het onhygiënisch en denken vaak dat het te maken heeft met onvoldoende schoonmaken en dat is geen fijne gedachte.

Fruit Fly Ninja® is dé oplossing tegen fruitvliegjes in de vorm van een kleine (± 3 x 5 cm) en discrete val. Onze fruitvliegjes vanger bevat een 100% natuurlijke vloeistof en zelfs de verpakking is biologisch afbreekbaar. Zeer gemakkelijk in gebruik. Je hoeft niets bij te vullen met vieze goedjes of andere substanties. Geen complexe of hard-plastic verpakkingen, je hoeft ook niets in elkaar te zetten. Draai simpelweg de dop eraf, haal de folie van de tape en plak hem bij de overlast. That's it!

Fruit Fly Ninja® voldoet uiteraard aan de HACCP:
"Uw product is volstrekt ongevaarlijk en bevat organische middelen welke niet giftig zijn. De middelen mogen dan ook gewoon worden ingezet voor de bestrijding van fruitvliegen. | Bureau de Wit"
Bureau de Wit is een zeer gerenommeerde marktleider in de branche en heeft de hygiënecode opgesteld in nauwe samenwerking met de Voedsel- en Waren Autoriteit.

Op het internet zijn duizenden tips te vinden om fruitvliegjes te vangen. Allerlei mixen van azijn, fruit, alcohol in potjes, plastic bakjes, schoteltjes, plastic flessen en noem maar op. Het is te veel werk om het klaar te maken, het neemt te veel ruimte in beslag en het is simpelweg niet de meest effectieve oplossing. Als pedagogisch medewerker moet je met de kinderen bezig zijn en heb je daar simpelweg geen tijd voor. Laat het bestrijden maar aan de Fruit Fly Ninja® over.

Plak de Ninja dichtbij de overlastplekken. Binnen een paar dagen komt elk vliegje zeer dichtbij de Ninja in de buurt. Hierdoor is de pakkans van de gepatenteerde Fruit Fly Ninja® extreem hoog en zijn binnen een paar dagen de meeste vliegjes gevangen.

Wij raden kinderopvang organisaties met veel vestigingen aan om gezamenlijk in te kopen. De prijs per Pro Pack (15 fruitvliegvalletjes) is dan veel lager. Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Olav van der Willik, National Key Account Manager & Co Owner, 06-55882411.


De Vlindervilla Kinderopvang
"Wauw! Sinds kort gebruiken wij ook Fruit Fly Ninja in de opvang. Wat een aanrader. Wij hebben altijd veel rijp fruit liggen voor de kinderen en hadden voorheen last van fruitvliegjes tot diep in het najaar. Nu zien wij er geen meer! Echt een aanrader!"