• Hotline:
  • Email:

Reviews

 

 

 

Wat vinden consumenten van de Fruit Fly Ninja?Aline Boonstra
"Fantastisch product en het enige wat effectief werkt tegen fruitvliegjes! Ik raad het iedereen aan die ik ken en voor mij geen andere producten meer!"


Carola Koch
"Dit is werkelijk effectief voor de fruitvliegjes"

Wilma Slok
"Ik word helemaal gelukkig van fruit Fly ninja gister 1 opgeplakt vandaag bijna geen fruitvliegje meer nog even laten zitten. Gelukkig heb ik er nog 2. Lang leve een fruitvlieg vrije zomer"Jessica de Guzman
"Sinds deze zomer ineens onwijs veel last van fruitvliegjes. Ik had geen zin om zelf vallen in elkaar te zetten en daarnaast waren deze niet eens zo effectief. Binnen een paar dagen was ik met mijn eerste val van mijn fruitvliegjesprobleem af. Topspul!! Fijne bijeenkomstigheid: afbreekbaar en een hele goede service. Aanrader!"


Fruitful Office
"Bij warm weer heb je sneller last van fruitvliegjes. Gelukkig is daar nu een oplossing voor. We zijn blij met deze natuurvriendelijke oplossing voor onszelf en onze klanten."Iris Kors
"Gister 1 opgehangen en het is fantastisch !!! Fijn dat er eindelijk iets is wat echt werkt."

Sandra
"flesje getest in de bedrijfskantine bij de prullenbak. Na 1 dag zat deze al vol met fruitvliegjes. Super spul!"


Ellen van Gaalen
"Werkt prima en heel makkelijk toe te passen."

Henk
"Verschillend van andere methoden kleven de fruitvliegjes in de vloeistof van de FruitFlyNinja, zeer effectief!"

Michelle
"Direct na het openen begon de fruit fly ninja zich te vullen met fruitvliegjes. Doet wat het moet doen. Ik ga ze in het vervolg eerder bestellen om de fruitvliegen invasie in de kiem te smoren."


Patents pending!