• Hotline:
  • Email:

Horeca

 

  x. . xx

 

  x x x x x x

 

Het komt regelmatig voor dat gasten een review op internet schrijven over een hotel, restaurant of café en daar klagen over de fruitvliegoverlast. Op dergelijke imagoschade zit niemand te wachten! Voor slechts enkele tientjes pak je dit probleem aan.

Fruit Fly Ninja® is dé oplossing tegen fruitvliegjes in de vorm van een kleine (± 3 x 5 cm) en discrete val. De Fruit Fly Ninja® bevat een natuurlijke vloeistof en zelfs de verpakking is biologisch afbreekbaar. Zeer gemakkelijk in gebruik. Je hoeft niets bij te vullen met vieze goedjes of andere substanties. Geen complexe of hard-plastic verpakkingen, je hoeft ook niets in elkaar te zetten. Draai simpelweg de dop eraf, haal de folie van de tape en plak hem bij de overlast. That's it! 

Bureau de Wit over Fruit Fly Ninja® :
"Uw product is volstrekt ongevaarlijk en bevat organische middelen welke niet giftig zijn. De middelen mogen dan ook gewoon worden ingezet voor de bestrijding van fruitvliegen.
Bureau de Wit is een zeer gerenommeerde marktleider in de branche en heeft de hygiënecode opgesteld in opdracht van Koninklijke Horeca Nederland, in nauwe samenwerking met de Nederlandse Voedsel- en Waren Autoriteit.

Op het internet zijn duizenden tips te vinden om fruitvliegjes te vangen. Allerlei mixen van azijn, fruit, alcohol in potjes, plastic bakjes, schoteltjes, plastic flessen en noem maar op. Het is te veel werk om het klaar te maken, het neemt te veel ruimte in beslag en het is simpelweg niet de meest effectieve oplossing. Bovendien zien klanten allerlei glaasjes met plastic folie op de bar staan. Als horecabedrijf heb je daar simpelweg geen tijd voor. Je moet immers met je gasten bezig zijn. Laat het bestrijden maar aan de Fruit Fly Ninja® over.

Typische overlastplekken zijn biertappen, postmixers, vuilnisbakken, sapmachines, sterke drank dispensers, lege flessen en keukens in het algemeen. Verlos jezelf én je gasten van de overlast. Voor horecabedrijven is het belangrijk om meerdere fruitvliegvalletjes tegelijkertijd te gebruiken en deze elke 3 weken te vervangen. Op die manier kun je de fruitvliegoverlast zoveel mogelijk beperken.

Binnen een paar dagen komt elk vliegje zeer dichtbij de Ninja in de buurt. Plak de Ninja dichtbij de overlastplekken. Hierdoor is de pakkans van de gepatenteerde Fruit Fly Ninja® extreem hoog en zijn binnen een paar dagen de meeste vliegjes gevangen.

De foto's van de volle fruitvliegvangers zijn het bewijs dat het echt werkt. Het is verreweg de meest effectieve, milieubewuste en gebruiksvriendelijke val ter wereld.

 

Onder de foto's staan diverse horeca reviews.

 

fruitvliegjes horeca biertap xx fruitvliegjes horeca spoelbak xx fruitvliegjes horeca postmix

 

xx xx fruitvliegjes restaurant biertap

 

xx xx fruitvliegjes biertap restaurant

 

xx xx fruitvliegjes bar drank dispensers

 

xx xx fruitvliegjes prullenbak

 

fruitvliegjes spoelbak gootsteen horeca xx fruitvliegjes sapmachine sap jus xx fruitvliegjes postmixer frisdrank

 

fruitvliegjes lege flessen flesjes kratten xx xx  

 

xx xxMonique Geelen, La Cubanita Arnhem
"Inmiddels zijn wij bijna fruitvliegjesvrij (YES) en hoewel dat wel even heeft geduurd omdat de fruitvliegjes op andere plekken ook nog genoeg konden vertoeven, hebben de potjes uitstekend werk geleverd. Ik heb je advies opgevolgd door regelmatig de potjes te vervangen en ook het personeel opgedragen er zorgvuldig mee om te gaan. Dit heeft positief uitgepakt en daarom zijn wij nu bijna fruitvliegjesvrij. We blijven ze zeker preventief gebruiken."

Jari Vegting, DeLaMar Theater, Amsterdam
"Fruit Fly Ninja bied voor ons een hele goeie oplossing in onze strijd tegen de bier/fruitvlieg!"


Restaurant The Jane, Antwerpen (** Michelin)
"Het ultieme middel tegen het bestrijden van fruitvliegjes!. We gebruiken het nu 2 jaar naar grote tevredenheid. Handzaam en geurloos op afstand en daardoor makkelijk verdekt op te stellen."

WestCord Fashion Hotel Amsterdam
"De fruit fly ninja werkt uitstekend. We hebben geen tot weinig last meer van fruitvliegjes! Het lijkt ons heel fijn om in de toekomst samen te werken en er samen voor te zorgen dat de vervelende vliegjes weg blijven."

Ron Bus, WestCord Strandhotel Seeduyn
"Ik kan er kort over zijn, het werkt erg goed. Na twee dagen hebben we amper last meer van de fruitvliegen en zitten ze in jullie val. Aangezien het product goed werkt en veel goedkoper is dan het bekende appeltje van jullie concurrent zou ik hier graag gebruik van blijven maken."

Arjan, bedrijfleider, BackWerk Rotterdam Zuidplein
"Werkt goed, binnen 2 dagen 95% reductie! Snelle service."

Kevin Koole, F&B Manager, Rotterdam Ahoy

“Goede service en snelle levering. Daarnaast een fantastische oplossing voor het fruitvlieg probleem, direct na plaatsing resultaat. Wij zullen zeker in de toekomst eerder in het seizoen de Fruit Fly Ninja's gaan gebruiken."

Patrick Ryan, Owner, Paddy Murphy’s Irish Pub, World Trade Centre, Rotterdam

“This product is, without a doubt, the most effective means of eliminating fruit flies that I have seen in the 20 years I have spent in the Pub business. We started using Fruitfly Ninja a number of weeks ago and the effect was huge. Waste has been cut significantly and the general annoyance that fruit flies bring to our everyday operations has been eliminated. A huge advantage is that this product is actually food grade and contains no harmful chemicals meaning it is environmentally friendly. Safe, discreet and massively effective, I would expect Fruitfly Ninja to be a real game changer in this industry."

René Groot, manager Hilton Hotel Double Tree Amsterdam

“Bij een hotel als het Hilton is het heel belangrijk dat we fruitvliegjes-vrij zijn. Bij ons pand was dat een probleem. Klanten merkten de vliegjes op, voornamelijk in het restaurant en lieten ons merken daar niet van gediend te zijn. Onze vaste ongediertebestrijder kon het probleem niet oplossen. Ook een tweede deskundige bracht niet het gewenste resultaat. Toen kreeg ik vanuit mijn netwerk een tip over de Fruit Fly Ninja. Die naam alleen al sprak mij bijzonder aan! Het werkte nog niet meteen. Maar na aanwijzingen over de precieze plaatsing van de lokdoosjes en de frequentie van wisselen, hebben we uiteindelijk resultaat geboekt. Het fijne van dit bedrijf is dat zij niet alleen kundig zijn, maar ook aan nazorg doen. De fruitvliegjes zijn verdwenen. Wij hebben ze op plaatsen geplakt waar het zo min mogelijk in het zicht van de klanten hangt. Een zo’n probleemplek is de lekbak van het koffiezetapparaat, waar vaak wat water in achterblijft. Tijdens een ontbijtservice van drie uur kun je dat niet steeds droogmaken. Dus daar hebben we onopvallend een Fruit Fly Ninja opgehangen. We gaan hier zeker mee door, want het werkt. Ik zou dit product zeker aanraden aan collega’s.”

Mieke Spelde, eigenaresse van café Schoten in Haarlem
“Voor cafés zijn fruitvliegjes een plaag, want ze zijn gek op bier. Ze cirkelen vaak rondom de tap en boven de lege bierflesjes in de kratten. Klanten lopen weg als ze fruitvliegjes zien, want ze denken dat je niet schoon bent. Dan zie ik een half glas bier staan met een fruitvliegje erin en dan weet ik al hoe laat het is. We hadden alles al geprobeerd: rode wijn, speciaal folie, honing, dure commerciële vallen, maar niets hielp. Toen las ik in de Telegraaf over de Fruit Fly Ninja. Ik dacht, laat ik het eens proberen. En inderdaad, het werkte. Binnen een week waren de vliegjes helemaal verdwenen en zaten de vallen er vol mee. Geweldig! Het gebruiksgemak is top. Het valletje is doorzichtig, dus je kunt meteen zien of er vliegjes in zitten. En het is lekker klein dus je kunt ze overal opplakken, buiten het zicht van de klanten. We hangen ze aan de prullenbak en boven de kratten bier. We hebben er ook eentje op de tap geplakt. De prijs-kwaliteit verhouding is perfect. Je krijgt méér dan waar voor je geld. We gebruiken ze nu een jaar en ik denk dat de Fruit Fly Ninja ons 10-20% aan omzetverlies heeft bespaard."

Patents pending!