• Hotline:
  • Email:

Schoonmaak

 

  xx   x   x  

 

xx xx


Fruit Fly Ninja® is dé oplossing tegen fruitvliegjes in de vorm van een kleine (± 3 x 5 cm) en discrete val. Onze fruitvliegjes vanger bevat een 100% natuurlijke vloeistof en zelfs de verpakking is biologisch afbreekbaar. Zeer gemakkelijk in gebruik. Je hoeft niets bij te vullen met vieze goedjes of andere substanties. Geen complexe of hard-plastic verpakkingen, je hoeft ook niets in elkaar te zetten. Draai simpelweg de dop eraf, haal de folie van de tape en plak hem bij de overlast. That's it!

Fruit Fly Ninja® voldoet uiteraard aan de HACCP:
"Uw product is volstrekt ongevaarlijk en bevat organische middelen welke niet giftig zijn. De middelen mogen dan ook gewoon worden ingezet voor de bestrijding van fruitvliegen. | Bureau de Wit"
Bureau de Wit is een zeer gerenommeerde marktleider in de branche en heeft de hygiënecode opgesteld in nauwe samenwerking met de Voedsel- en Waren Autoriteit.

Op het internet zijn duizenden tips te vinden om fruitvliegjes te vangen. Allerlei mixen van azijn, fruit, alcohol in potjes, plastic bakjes, schoteltjes, plastic flessen en noem maar op. Het is te veel werk om het klaar te maken, het neemt te veel ruimte in beslag en het is simpelweg niet de meest effectieve oplossing. Als schoonmaakbedrijf heb je daar simpelweg geen tijd voor. Je kunt denken dat dit het werk is voor een ongediertebestrijder, maar stel nou dat je de fruitvliegoverlast bij klanten zelf aan kunt pakken? Dat is een kostenbesparing voor je klant en een grote meerwaarde voor je bedrijf. Met de Fruit Fly Ninja® is dus iedereen bij gebaat!

Het meest effectief om fruitvliegjes te vangen is om de Ninja's dichtbij de overlast te plakken. Typische overlastplekken zijn vuilnisbakken, gootstenen en natuurlijk fruitmanden. Afhankelijk van de hoeveelheid fruitvliegjes en het aantal overlastplekken is het belangrijk om meerdere fruitvliegvalletjes tegelijkertijd te gebruiken en deze elke 3 weken te vervangen. Op die manier kun je de fruitvliegoverlast zoveel mogelijk beperken.

Binnen een paar dagen komt elk vliegje zeer dichtbij de Ninja in de buurt. Hierdoor is de pakkans van de gepatenteerde Fruit Fly Ninja® extreem hoog en zijn binnen een paar dagen de meeste vliegjes gevangen.

Patents pending!