• Hotline:
  • Email:

Supermarkten

 

xx   xx   x   x   xxx   x  

 

x Coop x  xx x Jumbo   Marqt x x x x x  

 

Omzetderving is een groot probleem voor supermarkten! Het komt vaak voor dat klanten bepaalde soorten fruit laten liggen of geen gebruik maken van de sapmachine, omdat zij de aanwezigheid van fruitvliegjes als zeer onhygiënisch ervaren. Het verlengen van de houdbaarheid en het reduceren van fruitafval wordt steeds belangrijker.

Fruit Fly Ninja® is dé oplossing tegen fruitvliegjes in de vorm van een kleine (± 3 x 5 cm) en discrete val. Onze fruitvliegjes vanger bevat een natuurlijke vloeistof en zelfs de verpakking is biologisch afbreekbaar. Zeer gemakkelijk in gebruik. Je hoeft niets bij te vullen met vieze goedjes of andere substanties. Geen complexe of hard-plastic verpakkingen, je hoeft ook niets in elkaar te zetten. Draai simpelweg de dop eraf, haal de folie van de tape en plak hem bij de overlast. That's it! 

Bureau de Wit over Fruit Fly Ninja® :
"Uw product is volstrekt ongevaarlijk en bevat organische middelen welke niet giftig zijn. De middelen mogen dan ook gewoon worden ingezet voor de bestrijding van fruitvliegen."
Bureau de Wit is een zeer gerenommeerde marktleider in de branche en heeft de hygiënecode opgesteld in opdracht van Koninklijke Horeca Nederland, in nauwe samenwerking met de Nederlandse Voedsel- en Waren Autoriteit.

Op het internet zijn duizenden tips te vinden om fruitvliegjes te vangen. Allerlei mixen van azijn, fruit, alcohol in potjes, plastic bakjes, schoteltjes, plastic flessen en noem maar op. Het is te veel werk om het klaar te maken, het neemt te veel ruimte in beslag en het is simpelweg niet de meest effectieve oplossing. Bovendien zien klanten allerlei glaasjes met plastic folie op de versafdeling staan. Als Vers Manager of DKW Manager heb je daar simpelweg geen tijd voor. Laat het vangen maar aan de Fruit Fly Ninja® over.

Het meest effectief om fruitvliegjes te vangen is om de Ninja's dichtbij de overlast te plakken. Typische overlastplekken zijn fruit (voornamelijk citrus, ananas, perzik), sapmachines en bij de lege bierflessen. Ook al staan de lege flessen op de band en in de kratten in het magazijn, uiteindelijk vliegen de fruitvliegjes naar binnen en gaan ze recht op het fruit in de winkel af. Verlos jezelf én je klanten van de overlast. Voor supermarkten is het belangrijk om meerdere fruitvliegvangers tegelijkertijd te gebruiken en deze om de 3 weken te vervangen. Op die manier kun je de fruitvliegoverlast zoveel mogelijk beperken.

Fruitvliegjes leven kort, het is een kwestie van dagen voordat ze zich kunnen voortplanten. Binnen een paar dagen komt elk vliegje zeer dichtbij de Ninja in de buurt. Plak de Ninja dichtbij dit soort plekken. Hierdoor is de pakkans van de gepatenteerde Fruit Fly Ninja® extreem hoog, en zijn binnen een paar dagen de meeste vliegjes gevangen.

De Fruit Fly Ninja® wordt volop gebruikt door Nederlandse supermarkten. Hieronder foto's van de toepassingen. De foto's van de volle fruitvliegvalletjes zijn het bewijs dat het echt werkt. Het is verreweg de meest effectieve, groene en gebruiksvriendelijke val ter wereld.

Wij leveren ons product via Bunzl aan diverse Nederlandse supermarktketens. Op verzoek kunnen wij een gratis pilot starten in enkele vestigingen. Wij plaatsen de Fruit Fly Ninja's in overleg met de Bedrijfsleider, Vers Manager en DKW Manager. Op die manier kiezen we de beste plekken uit en is het succes het grootst. De testresultaten worden besproken met het hoofdkantoor, die vervolgens contact op kan nemen met Bunzl om ons product beschikbaar te stellen voor alle vestigingen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Olav van der Willik, CCO & Co Owner, 06 55 88 24 11.xx xx fruitvliegjes emballage supermarkt lege flessen kratten

 

xx xx

 

xx xx

 

xx xx

 

xx xx

 

x

 

xx xxAH Bunschoten-Spakenburg
"Ik gebruik het ook en ben erg tevreden over de werking. Ook fijn die plakstip zodat je het overal kan opplakken en uit het zicht kan houden."

AH Almerk
"In de winkel getest bij de pers en zoette broodjes het werkt echt prima."

AH Jansen, Waalwijk
"Super product, werkt echt zeer goed. Is geen vergelijkbaar product."


PLUS Rotterdam Stadhoudersplein
"Op het moment gaat het goed met de bestrijding van de vliegjes. Kosten haal je er wel uit. Minder rot/aangetast fruit. Ook vanuit klantenoogpunt een verbetering."


AH Zonnenberg, Doetinchem
"Ik denk dat ik er gemiddeld 6 tot 10 per week gebruik tijdens hele warme zomerweken. De flesjes worden vervangen naarmate ze vol beginnen te raken. Met name met extreem warm weer zie je het aantal fruitvliegjes toenemen. De werking van de flesjes is direct. Je ziet binnen enkele minuten de vliegjes erop af komen. De werking is goed te noemen, mits je ook de schoonmaak op orde hebt. Alleen flesjes ophangen i.c.m. slechte schoonmaak werkt niet."

PLUS, Nieuw-Beijerland
"Ze hebben uitstekend gewerkt en ga een bestelling plaatsen om ze ook op andere plekken op te hangen. De werking is super en heel effectief."


Jumbo, Rotterdam Botersloot
"De fruitvliegvalletjes zijn al snel vol in onze supermarkt. Dat geeft aan dat het werkt. We gaan gelijk een paar dozen extra bestellen."

Edwin Boenink, Specialist Wet- en Regelgeving, COOP
“In onze winkels hadden we last van fruitvliegjes vanwege onze sinaasappelpersen. In sommige winkels hebben we ventilatoren neergezet, die de beestjes wegblazen. Alleen is dat niet dé oplossing, want ze komen ergens anders weer boven water. We hebben toen de Fruit Fly Ninja getest in twee winkels in Amsterdam en dat verliep prima. Na die test hebben we besloten het product ter beschikking stellen voor al onze supermarkten. Het fijne van de Fruit Fly Ninja is dat het van die kleine doosjes zijn, die je uit het zicht van de klant kunt ophangen. In het verleden hebben we ook wel andere vallen gebruikt, zoals lokappeltjes, maar die waren veel groter en moest je in het zicht van de klant zetten. Bij de Fruit Fly Ninja merkt de klant er niets van. Dat is de basis van het succes. Van de winkels krijg ik te horen dat het echt werkt. De fruitvliegjes kruipen in het valletje en niet meer in het apparaat. Het concept heeft zich echt bewezen.”

Annelies Clements, National Sales Manager, Bunzl Retail & Industry
“Bunzl is een totaalleverancier van packaging, disposables en hygiëne producten. We hebben gekozen om de Fruit Fly Ninja op te nemen in ons assortiment, omdat het een unieke oplossing is voor een wijdverbreid probleem. We vinden het ook prettig dat het geen chemische bestanddelen bevat en dat het klein en hanteerbaar is. 

Patents pending!