• Hotline:
  • Email:

Thuis & Kantoor

 

xx fruitvliegjes vangen keuken xx fruitvliegjes afval scheiden

 

We kennen bijna allemaal het probleem van fruitvliegjes. Ze zwermen rond de prullenbak thuis, op kantoor of in de kantine. Of bij het aanrecht en de gootsteen in de keuken. Ook de fruitmand is een gewilde locatie voor deze beestjes. De Fruit Fly Ninja® is een extreem effectieve fruitvliegjes vanger; verreweg de meest effectieve val die er is. Bespaar jezelf van een onprettige en onhygiënische omgeving. 

Het is zeer gemakkelijk in gebruik. Je hoeft niets bij te vullen met vieze goedjes of andere substanties. Geen complexe of hard-plastic verpakkingen, je hoeft ook niets in elkaar te zetten. Draai simpelweg de dop eraf, haal de folie van de tape en plak hem bij de overlast. That's it!

Kosten-effectieve oplossing: de Fruit Fly Ninja’s zijn zeer doelgericht ontworpen. Er is geen materiaal verspild om exotische vormen te creëren zoals bijvoorbeeld een plastic appel of peer. Ook is de Ninja zo klein mogelijk (± 3 x 5 cm) gemaakt en bevat hij precies de juiste hoeveelheid vloeistof. Het is geheel ecologisch en zelfs de verpakking is biologisch afbreekbaar.


Wat vinden consumenten van de Fruit Fly Ninja? Klik hier voor de reviews.

Patents pending!