• Hotline:
  • Email:

Voedselindustrie

 

  xx   x   x  

 

xx xx

 

xx xx

 

In de voedselindustrie draait alles om voedselveiligheid. De fruitvlieg (drosophila melanogaster) komt helaas ook voor bij de productieprocessen. Alhoewel deze processen zoveel mogelijk worden geoptimaliseerd zien we in de praktijk dat er diverse grondstoffen tijdens de productie op de grond vallen of lekken. Bakkerijen behoren ook tot onze klantenkring. Aangezien de fruitvliegjes veelal in aanraking komen met afval in prullenbakken, containers etc., kunnen ze bacteriën overbrengen op ander voedsel.

Fruit Fly Ninja® is dé oplossing tegen fruitvliegjes in de vorm van een kleine (± 3 x 5 cm) en discrete val. Onze fruitvliegjes vanger bevat een natuurlijke vloeistof en zelfs de verpakking is biologisch afbreekbaar. Zeer gemakkelijk in gebruik. Je hoeft niets bij te vullen met vieze goedjes of andere substanties. Geen complexe of hard-plastic verpakkingen, je hoeft ook niets in elkaar te zetten. Draai simpelweg de dop eraf, haal de folie van de tape en plak hem bij de overlast. That's it! 

Bureau de Wit over Fruit Fly Ninja® :
"Uw product is volstrekt ongevaarlijk en bevat organische middelen welke niet giftig zijn. De middelen mogen dan ook gewoon worden ingezet voor de bestrijding van fruitvliegen."
Bureau de Wit is een zeer gerenommeerde marktleider in de branche en heeft de hygiënecode opgesteld in nauwe samenwerking met de Nederlandse Voedsel- en Waren Autoriteit.

Op het internet zijn duizenden tips te vinden om fruitvliegjes te vangen. Allerlei mixen van azijn, fruit, alcohol in potjes, plastic bakjes, schoteltjes, plastic flessen en noem maar op. Het is veel werk om het klaar te maken en bovendien druist dit in tegen de HACCP. Als voedselproducent moet je dit professioneel aanpakken. Dat kan met de Fruit Fly Ninja®.

Het meest effectief om fruitvliegjes te vangen is om de Ninja's dichtbij de overlast te plakken. Afhankelijk van de hoeveelheid fruitvliegjes en het aantal overlastplekken is het belangrijk om meerdere fruitvliegvalletjes tegelijkertijd te gebruiken en deze elke 3 weken te vervangen. Op die manier kun je de fruitvliegoverlast zoveel mogelijk beperken.

Binnen een paar dagen komt elk vliegje zeer dichtbij de Ninja in de buurt. Hierdoor is de pakkans van de gepatenteerde Fruit Fly Ninja® extreem hoog en zijn binnen een paar dagen de meeste vliegjes gevangen.Patents pending!